Оголошення

28 червня 2024р. об 11:00 год. в приміщенні Бібрської міської ради (конференц-зал) відбудеться засідання виконавчого комітету Бібрської міської ради

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  1. Про роботу відділу ЦНАП виконавчого комітету Бібрської міської ради.
  2. Про роботу відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Бібрської міської ради.
  3. Про надання матеріальної допомоги на поховання, лікування (реабілітацію) та мобілізованим до лав ЗСУ.
  4. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Бібрської міської ради від 30.08.2022 № 170 “Про створення опікунської ради, затвердження Положення про неї та її складу”.
  5. Про розгляд листа начальника відділу культури, туризму, молоді та спорту виконавчого комітету Бібрської міської ради Л.Сурмач щодо погодження розміру щомісячної батьківської плати за навчання дітей у Бібрській музичній школі імені Юрія Сінгалевича на 2024-2025 н.р.
  6. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Г.Гриньків щодо затвердження оновленого списку дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб з їх числа, які перебувають на квартирному обліку громадян потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Бібрської міської ради.
  7. Про розгляд листа начальника відділу освіти З.Влах щодо роботи чергової групи для дітей працюючих батьків, внутрішньо переміщених осіб, військовослужбовців та дітей з ООП закладу дошкільної освіти комбінованого типу (ясла-садок) “Сонечко” м.Бібрка Бібрської міської ради Львівського району Львівської області, який знаходиться за адресою: м.Бібрка, вул. Уляни Кравченко, 17, на період з 01.07.2024 по 30.08.2024 включно.
  8. Про розгляд листа директора Філії «Стрийське лісове господарство» ДП «Ліси України» Ю.Ткачука про взяття до відома плану проведення лісогосподарських заходів у 2024 році по Бориницькому лісництві на території Бібрської міської територіальної громади.
  9. Про розгляд заяви громадян Семенюка Михайла Федоровича, Семенюк Олени Іванівни, Семенюк Ангеліни Михайлівни щодо надання дозволу на приватизацію житлової квартири № 9 по вул.Уляни Кравченко, буд. 21 в м.Бібрка, Львівського району Львівської області.
  10. Про розгляд заяви Х.Драпаки, жительки м.Бібрка щодо надання дозволу на під’єднання житлового будинку до міської каналізаційної мережі по вул.Шевченка, 23 в м.Бібрка, Львівського району Львівської області.

Бібрський міський голова Роман ГРИНУС