Оголошення

27 лютого 2023 р. об 15:00 год. в приміщенні Бібрської міської ради (конференц-зал) відбудеться засідання виконавчого комітету Бібрської міської ради

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  1. Про роботу відділу містобудування, архітектури, земельних відносин та інфраструктури виконавчого комітету Бібрської міської ради.
  2. Про затвердження розпоряджень № 42; № 43 від 16.02.2023 року та № 45 від 21.02.2023 року.
  3. Про виготовлення проєктно-кошторисної документації за проєктом «Реставрація дахів будівлі кінотеатру (пам’ятка архітектури місцевого значення, ох. №2359М) у м.Бібрка, пл.Стрілецька, 1, Бібрської міської територіальної громади Львівської області».
  4. Про затвердження кошторисної документації «Поточний ремонт приміщень адмінбудинку (санвузол та коридор) для забезпечення функціонування Пункту Незламності за адресою: вул. Шкільна, 1 с.Великі Глібовичі Львівського району Львівської області».
  5. Про затвердження кошторисної документації «Роботи з приєднання до електричних мереж по об'єкту за адресою: Львівський район, с. Лопушна, вул. Коротка, 1».
  6. Про передачу 09.02.2023 року від благодійної організації “Центр волонтерства та захисту” спільно з United Ukrainian American Relief Committe INC до Бібрської міської ради дизельного генератора7Кв(USA) та каністри для дизелю(USA).
  7. Про передачу в безоплатне користування КП “Перемишлянитеплоенерго” генератора промислового TS-15000-DRS.
  8. Про затвердження списків громадян, які перебувають на квартирному обліку за місцем реєстрації та проживання при виконавчому комітеті Бібрської міської ради.
  9. Про розгляд заяв та листів.

Бібрський міський голова Роман ГРИНУС