Початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації 02.03.2021

Повідомлення

про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у проєкті містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,02 га, розташованої у м. Бібрка для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку (вежі)»

 

      Проєкт «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,02 га, розташованої у м. Бібрка для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку (вежі)» розроблений на замовлення ПП “УКР-КОМ” від імені ТОВ “УКРТАУЕР” в особі Бутрова О.Г.

    Підставою для розроблення вказаного проєкту є рішення Бібрської міської ради № 2644 від 09.10.2020 року “Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку (вежі)”.

 

     Планування проєктованої території передбачає впорядкування однієї ділянки площею  0,02 га розташованої у м.Бібрка для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку (вежі).

Проєкт Детального плану розроблено з урахуванням діючої містобудівної документації: Генерального плану м.Бібрка та матеріалів плану червоних ліній.

Об’єм і склад проєкту відповідає будівельним нормам ДБН Б.1.1-14:2012 «Склад та зміст детального плану території».

До складу цього проєкту входять текстові (том 1. Пояснювальна записка) та графічні (том 2. Графічна частина) матеріали. Зміст Пояснювальної записки складається з вступної частини, дванадцяти розділів, документів та графічних матеріалів. До Графічної частини відносяться: Схема розташування території у планувальні структурі населеного пункту; План існуючого використання території та планувальні обмеження;  Проектний план території (основне креслення) та планувальні обмеження; План червоних ліній вулиць; Схема організації руху транспорту та пішоходів; Схема інженерної підготовки території та вертикальне планування.

   Проєкт Детального плану території  рекомендований виконавчим комітетом Бібрської міської ради для оприлюднення та винесення на громадське обговорення (рішення №112 від 01.03.2021 р.) та розпорядження голови №129 від 02.03.2021р.

Ознайомитися з проєктом містобудівної документації «Детальний план території земельної ділянки орієнтовною площею 0,02 га, розташованої у м. Бібрка для будівництва та обслуговування споруди електрозв’язку (вежі)» можна в приміщенні Бібрської міської ради за адресою: м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22,  тел. 4-32-35; 4-31-35 (понеділок – п’ятниця, з 9.00 до 18.00, перерва з 13.15 до 14.00).

 Пропозиції до зазначеного вище проекту подаються на ім’я міського голови у письмовій формі до 18 години 05 квітня 2021 року за поштовою адресою: 81220,  м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22.

Пропозиції подаються громадянами у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і мають бути обґрунтовані в межах відповідних законодавчих та нормативно-правових актів, будівельних норм, державних стандартів і правил.

     Надані громадськістю пропозиції підлягають реєстрації органом місцевого самоврядування та розглядаються розробником і замовником проектів містобудівної документації у місячний строк.

     За результатами розгляду пропозицій заявнику надається відповідь про їх врахування або обґрунтована відмова.