Громадські слухання 26-09-2022

Повідомлення про оприлюднення проекту Детального плану території (ДПТ) та звіту про стратегічну екологічну оцінку (СЕО)

  1. Детальний план території земельних ділянок для будівництва та обслуговування об'єктів рекреаційного призначення на території Бібрської міської ради Львівського району Львівської області.
  2. Орган, що прийматиме рішення про затвердження ДПТ та Звіту про СЕО – Бібрська міська рада.

Розробник ДПТ – ДП «Львівський Промбудпроект»

Розробник СЕО – ТзОВ «Еко Центр Проект».

  1. Процедура громадського обговорення та строки подання пропозицій та зауважень у процесі здійснення СЕО здійснюється відповідно до ЗУ «Про стратегічну екологічну оцінку», а саме:

а) дата початку проведення громадського обговорення та строки обговорення – 30 днів з дня оприлюднення повідомлення;

б) способи участі громадськості: надання пропозицій і зауважень до закінчення терміну громадського обговорення на поштову адресу: Бібрська міська рада (81220, Львівська обл., Львівський р-н, м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22).

в) дата, час і місце проведення запланованих громадських слухань:

26.09.22 р. о 11:00 в приміщенні Бібрської міської ради (81220, Львівська обл., Львівський р-н, м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22).

г) Ознайомитися з проектом і надати зауваження та пропозиції щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО можна за адресою: Бібрська міська рада (81220, Львівська обл., Львівський р-н, м. Бібрка, вул. Тарнавського, 22).

ґ) Розпорядником інформації щодо стану довкілля та інформації пов’язаної зі здоров’ям населення, що стосується ДПТ є Бібрська міська рада.

  1. Необхідність проведення транскордонних консультацій щодо проекту ДПТ та звіту про СЕО : не передбачено.