Оголошення

05 жовтня 2022 р. о 16:00 год. в приміщенні Бібрської міської ради

(конференц-зал) відбудеться чергове засідання виконавчого комітету

Бібрської міської ради

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

  1. Про роботу дошкільних закладів відділу освіти виконавчого комітету Бібрської міської ради. Робота позашкільного закладу БДЮТ.
  2. Про роботу відділу КЗ “Центр надання соціальних послуг” Бібрської міської ради.
  3. Про роботу КП “Бібрський водоканал”.
  4. Про роботу Молодіжної ради Бібрської міської ради.
  5. Про внесення змін до показників місцевого бюджету Бібрської міської територіальної громади на 2022 рік.
  6. Про затвердження Програми покращення матеріально-технічного забезпечення військової частини 3002 Національної гвардії України на 2022 рік.
  7. Про внесення змін до Програми фінансування заходів у сфері соціального захисту і соціального забезпечення Бібрської міської територіальної громади на 2022-2023 роки.
  8. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничука щодо затвердження прейскуранту цін на проведення медичних оглядів при кабінетах КНП «Бібрська міська лікарня» Бібрської міської ради.
  9. Про розгляд листа директора КНП “Бібрська міська лікарня” Бібрської міської ради Я.Мельничука щодо необхідності внесення змін та погодження штатного розпису у зв“язку із збільшенням мінімальної заробітної плати з 01.10.2022 року.
  10. Про розгляд листа директора КП “Перемишлянитеплоенерго” І.Карашкевича щодо встановлення тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання для бюджетних споживачів КП “Перемишлянитеплоенерго”, для забезпечення стабільної роботи підприємства, в плановому періоді 2022-2023 роки.
  11. Про розгляд листа директора комунального підприємства «Рідне місто» про необхідність розгляду та затвердження зміни розміру посадових окладів працівників КП «Рідне місто» з 01.10.2022 року у зв’язку із збільшенням мінімальної заробітної плати.
  12. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Бібрської міської ради Г.Гриньків щодо зняття з квартирного обліку потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Бібрської міської ради, особи з числа дітей-сиріт Добрянської Ганни Теодорівни.
  13. Про розгляд листа начальника Служби у справах дітей Бібрської міської ради Г.Гриньків щодо взяття на квартирний облік потребуючих поліпшення житлових умов при виконавчому комітеті Бібрської міської ради, дитини позбавленої батьківського піклування Змислої Марії Володимирівни.
  14. Про розгляд листа директора Українсько-Великобританського спільного підприємства “НОТ” у формі ТзОВ Л.О.Гуцл, м.Львів, вул.Петрушевича, 3 щодо присвоєння будівлі прохідної окремої адреси по вул.Галицькій в м.Бібрка, Львівського району Львівської області.
  15. Про розгляд заяви Рожко Сергія Валерійовича, жителя м.Львів, щодо присвоєння садовому будинку окремої адреси по вул.Вишневий сад в с.Шпильчина, Львівського району Львівської області.
  16. Про розгляд заяви Сомик Надії Василівни, довіреної особи Сомика Богдана Ярославовича про необхідність оприлюднення та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту «Детальний план території земельної ділянки площею 1,7 га для ведення особистого селянського господарства за межами смт.Нові Стрілища Бібрської міської ради Львівського району Львівської області з метою зміни цільового призначення - для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу».
  17. Про розгляд заяви Штець Христини Мирославівни про необхідність оприлюднення та проведення громадських слухань щодо врахування громадських інтересів під час розроблення проєкту «Детальний план території для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Вілявче, Львівської області».
  18. Про розгляд заяви Дульки Ірини Іванівни, мешканки с.В.Глібовичі, про виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування батька Костіва Івана Богдановича.
  19. Про розгляд заяви Савули Ольги Богданівни, мешканки смт. Нові Стрілища, про виділення одноразової матеріальної допомоги на лікування сина Савули Петра Івановича.
  20. Про розгляд вимоги жителів м.Бібрка (представника громади О.Г.Гнатюк) щодо повернення тарифів на водопостачання та водовідведення на довоєнний тариф.

Бібрський міський голова Роман ГРИНУС